Full Mini Set Rood

€ 199,95

Deze set bevat een Sunshine Girl stijltang, Twister 18-25mm en een Mini Silk (Home) stijltang.

Artikelnummer: ISOFSMRD-224 Excl. BTW: € 165,25 Niet leverbaar

Full Mini Set Rood

Deze set bevat een ISO Professional Sunshine Girl stijltang, een ISO Professional Twister 18-25mm en een ISO Professional Mini Silk (Home) stijltang voor op reis.

Stijltang

De ISO Professional Sunshine Girl stijltang met keramische platen is geschikt voor alle haartypen vanwege de instelbare temperatuur tot 230°c. De negatieve ionen die de tang creëert zorgen voor een zacht en glanzend resultaat, bovendien is dit gezonder voor het haar. Ook blijft je haar hierdoor langdurig in model.

Twister krultang

De ISO Professional Twister krultang is makkelijk en snel te gebruiken en zorgt voor taps oplopende krullen door de 18-25mm keramisch toermalijnen staaf.

Reis stijltang

Met de ISO Professional Mini Silk stijltang heb je altijd een stijltang bij de hand. De Mini Silk past in een handtas en is bovendien erg geschikt voor kleine haaroppervlakken en kort haar.

Deze set heeft Amerikaanse stekkers en wordt geleverd met Europese adapters. De producten hebben allemaal dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kunnen worden gebruikt.

Gratis levenslange garantie! 

Dit product kan je je leven lang blijven gebruiken zonder extra kosten! Wanneer je deze set in de ISO Beauty webshop koopt heb je namelijk direct levenslange garantie. Heb je deze set al ergens anders gekocht, dan dien je dit product binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Lees hier meer en registreer je product hier

Tip! ISO Professional Hot Tools beschadigen het haar niet. Toch raden wij het gebruik van een voedende serum zoals IONIX Heat Protective Before voor het gebruik aan. Dit verbeterd het resultaat waardoor het model langer blijft zitten.

Full Mini Set Rood

  • Garantie: Met levenslange garantie!
  • Extra: Sunshine Girl, Twister 25-18mm en een Mini Silk (Home)
  • Dubbele voltage: 110 ? 240V
  • Inclusief: Hittebestendige handschoen
  • Verkrijgbaar in de kleur: Roze, Paars, Rood en Zwart