Veelgestelde vragen

Gebruik producten

Wat is het verschil tussen titanium en keramische platen?
Titanium platen zijn extra geschikt voor dik en stevig haar omdat ze iets sterker zijn, hierdoor geven ze bij dit haartype een iets beter resultaat. Keramische platen zijn het minst schadelijk voor het haar en alle producten van ISO Professional met keramische platen zijn in temperatuur verstelbaar, hierdoor is het mogelijk om deze platen te gebruiken voor alle haartypen.

Als ik mijn haar stijl of krul komt er rook vanaf, wat is dit?
Schrik niet als er rook van je tang of haar af komt, het verbrandt niet!! De rook die van je haar afkomt zijn verdampende shampoo, conditioner of crème resten. Dit is niet schadelijk voor je haar.

Kan ik mijn stijltang of krultang gebruiken op nat haar?
De krul- en stijltangen zijn alleen te gebruiken op handdoek droog of droog haar. Als je je haar wilt stijlen als het nog nat is, gebruik dan een speciale stijltang voor nat haar zoals de Wet ‘nd Dry.

Mijn stijltang heeft de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, hoe weet ik op welke stand ik mijn haar moet stijlen?
Welke temperatuur je moet gebruiken is volledig afhankelijk van jouw haar. Heb je dik en stevig haar dan is het handig om een hogere temperatuur te gebruiken (210-230°C). Indien je dun haar hebt is het verstandiger om een lagere temperatuur te gebruiken (190-210°C). Om zeker te zijn van de juiste temperatuur en het gewenste resultaat, raden wij je aan om zo laag mogelijk te beginnen en dan te proberen op welke temperatuur je het gewenste resultaat bereikt.

Moet ik iets gebruiken in mijn haar, voor, tijdens of na het gebruik van ISO Professional producten?
In principe is het gebruik van extra producten als haarlak of serum niet nodig wanneer je producten van ISO Professional gebruikt, dit omdat alle producten negatieve ionen bevatten waardoor het haar zacht en glanzend wordt. Daarentegen is een serum of een hitte beschermende spray altijd aan te raden.

Bij de demonstratie heeft de verkoopster hele mooie krullen gemaakt met een stijltang, nu heb ik het thuis geprobeerd maar het lukt niet!
Het krullen met een stijltang is een trucje dat je even in de vingers moet krijgen. In onze filmpjes kun je zien hoe je met de producten om moet gaan. Op Youtube.com staan nog meer filmpjes met als trefwoord ISO Professional. Dit zijn filmpjes van ISO Professional gebruikers waarin zij je stap voor stap laten zien hoe je met de stijltang diverse stijlen kunt creëren.

 

Garantie

Ik heb mijn tang laten vallen en nu zijn de platen gebroken, valt dit onder de garantie?
Alleen fabrieksfouten vallen onder de garantie. Voorbeelden hiervan zijn kapotte snoeren of het wegvallen van de warmte in de platen van uw product.

Is mijn aankoopbewijs voldoende om recht te hebben op de levenslange garantie?
Alleen het aankoopbewijs is niet voldoende voor zowel de standaard garantie als de levenslange garantie. Voor de standaard garantie (1 jaar) moet je in het bezit zijn van zowel het aankoopbewijs als de originele verpakking. Indien je gebruik wilt maken van de levenslange garantie dien je jouw product hier binnen 30 dagen na aankoop op onze website te registeren. Wanneer je correct bent geregistreerd ontvangt je een registratiecode via de e-mail. Deze registratiecode, samen met het aankoopbewijs en de originele verpakking, zijn voldoende om aanspraak te maken op de levenslange garantie.

Heb je jouw ISO Professional Hot Tool in de ISO Beauty webshop gekocht? Dan ben je automatisch geregistreerd voor levenslange garantie en hoef je alleen nog de pakbon en originele verpakking te bewaren.

Als ik mijn product terug stuur naar het hoofdkantoor, worden de verzendkosten dan vergoed?
De kosten om uw product terug te sturen naar het hoofdkantoor zijn op eigen kosten en worden niet vergoed.

 

Algemeen

Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop, maar ik heb hier geen bevestiging van gekregen en ik heb mijn product ook nog niet ontvangen.
Als er iets mis is gegaan met uw bestelling kunt u hier contact opnemen met de klantenservice via ons contactformulier.