Privacyverklaring

Privacyverklaring Iso Beauty B.V.

Datum: 23 mei 2018

Inleiding:
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
van toepassing. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).
Dit betekent, dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU).

De privacyverklaring van Iso Beauty B.V., gevestigd te Nieuwegein (Nederland),
verschaft informatie over persoonsgegevens die we verwerken van gebruikers van de door ons geleverde elektronische apparatuur van het merk Iso Beauty. Wij vinden het belangrijk om u duidelijkheid te verstrekken over het doel waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen, hoe wij deze gebruiken, beschermen en de rechten die u heeft inzake uw persoonsgegevens.
Dit privacy statement kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij publiceren te allen tijde de laatste versie op onze website.

De hier beschreven privacyverklaring is opgesteld volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Indien u na het lezen van onze Privacyverklaring vragen heeft over de inhoud of uitvoering, of indien u klachten heeft hierover, dan kunt u ons als volgt bereiken:

Iso Beauty B.V.
Overijsselhaven 13
3433 PH Nieuwegein
Tel. 030-6343340
Email: [email protected]
Internet: www.isobeautynederland.nl

Onze gegevensverwerking valt onder de AVG grondslag ‘toestemming van de betrokken persoon’.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en voor welke doeleinden?
Wij vragen de volgende gegevens van klanten: naam, adres, emailadres en telefoonnummer.
Andere gegevens zullen niet worden verzameld.
Deze gegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

*Om klanten het door hun gekochte produkt (of produkten) toe te kunnen sturen. Zonder uw naam en adres kunnen de produkten niet naar u worden verstuurd.

*Voor de registratie van de levenslange garantie aanvraag van klanten die een elektronisch produkt bij ons bedrijf gekocht hebben. Er kan alleen levenslange garantie worden verkregen als u het garantie formulier volledig invult.

* Direkte marketing bij bestaande klanten, d.w.z. bij klanten die eerder een produkt bij ons bedrijf hebben gekocht.

Uw persoonsgegevens blijven binnen ons bedrijf en worden in principe met niemand anders, en ook niet met een ander bedrijf of andere organisatie, gedeeld. Wel is het zo, dat onze websites worden geschreven en gehost door derde partijen.
Op het moment dat een gebruiker zich om enige reden registreert op onze website geschiedt deze registratie derhalve bij een dergelijke derde partij. Onze gegevens worden op onze eigen servers opgeslagen of op servers van derden. Deze servers zijn gestationeerd binnen de Europese Unie.


De gegevens van klanten worden in principe voor altijd bewaard, juist omdat wij levenslange garantie bieden op geleverde elektronische produkten. Onze klanten die deze garantie aanvragen, worden hierover ook op het webformulier dat zij invullen, geïnformeerd.

 

Uw privacyrechten.
De personen wier gegevens door ons worden verwerkt, hebben onder de AVG de volgende privacyrechten:
*Recht op inzage.
*Recht op wijzigen (rectificatie en aanvulling).
*Recht op wissen (vergetelheid). Iedereeen heeft het recht om zijn/haar gegeven toestemming voor een bepaalde verwerking op ieder moment in te kunnen trekken.
*Recht op het ontvangen van alle geregistreerde gegevens.
*Recht op beperking van de verwerking.
*Recht van bezwaar.

Alle betrokken personen wier gegevens door Iso Beauty B.V. worden bewaard, hebben deze rechten. Zij kunnen deze uitoefenen door contact op te nemen met Iso Beauty B.V. via de bovenvermelde contactgegevens.

Iso beauty B.V. maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profilering, onze gegevens worden door mensen verwerkt.

Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of indien u wilt weten welke gegevens wij van u hebben geregistreerd of voor welk doel wij deze gebruiken dan heeft u recht op inzage in uw gegevens. Daarnaast of in verband met de inzage kunt u ons verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen.

U kunt tevens bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor verkoopactiviteiten. Indien u geen prijs (meer) stelt op e-mails of andere correspondentie van commerciële aard dan kunt u uzelf afmelden door contact met ons op te nemen.

Als een klant op een zeker moment bezwaar maakt tegen zijn/haar eerder uitgevoerde registratie, of bezwaar maakt tegen directe marketing of de eerder gegeven toestemming intrekt, zullen zijn/haar gegevens aansluitend worden vernietigd.

Alle betrokken personen wier gegevens door Iso Beauty B.V. worden verwerkt en bewaard, kunnen hierover -indien zij dit nodig achten- een klacht indienen bij de de Nederlandse privacytoezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookiebeleid.
Wij maken op onze websites gebruik van zogeheten “cookies”. Cookies zijn eenvoudige tekstbestanden die door uw browser op uw computer worden opgeslagen en die informatie bevatten. De website instrueert de browser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome) om deze cookies op uw computer op te slaan. De cookies worden gebruikt om bezoekersstatistieken bij te houden over het gebruik van onze website. U kunt deze cookies ook uitschakelen. Ga hiervoor naar de instellingen in het menu van uw browser om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houdt u er rekening mee dat wanneer u de cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website kunt verliezen en/of het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.