Nieuws

Hier kun je al het laatste nieuws van ISO Beauty lezen. Like ons ook op  isobeautynederland voor leuke acties en nieuwtjes!

28 aug Gold Collection

Hoogwaardige Hot Tools

De nieuwe ISO Professional Gold Collection producten leveren prestaties die goud verdienen! 

De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en maken gebruik van vernieuwde en verbeterde technologieën om het haar nog makkelijker en sneller het gewenste resultaat te geven. 

De Gold Collection tools zijn luxe uitgevoerd en zijn geschikt voor alle haartypen. 

ISO Professional Gold Collection stijltang 1,25 & 1,75 inch (titanium platen) 

Beide stijltangen hebben een LED-display waarmee o.a. de temperatuur verstelbaar is. De stijltangen hebben een intelligent geheugen waarmee gebruikersinstellingen worden onthouden. 

ISO Professional Gold Collection Twister krultangen 19, 25, 32, 18-9 & 25-18mm (keramisch toermalijn) 

De Gold Collection Twister krultangen hebben allen een LED-display voor het instellen van de temperatuur. Daarnaast hebben de 19, 25 en 32mm twister een kunststof punt voor meer grip. 

ISO Professional Gold Collection 5P Twister set met 19, 25, 32, 25-18 & nieuwe maat 32-25mm (keramisch toermalijn) 

De Gold Collection 5P heeft net zoals de Twisters een LED display voor het instellen van de temperatuur en alle staven hebben een kunststof punt voor meer grip. Nieuw in deze 5P is de maat 32-25mm voor mooie grove krullen en slag in het haar. 

ISO Professional Gold Collection Föhn 2000W 

De Gold Collection Föhn 2000W is zeer krachtig en heeft een licht gewicht waardoor voor langere tijd met de föhn gewerkt kan worden. Eén van de unieke eigenschappen is de heerlijke jasmijn geur die de föhn aan het haar geeft bij gebruik.

Ben je benieuwd naar de nieuwe producten? Kijk dan snel hier:
ISO Professional Gold Collection

 

       

Terug